Perimetr - nový pořad o Armádě ČR

Podívejte se jak funguje současná Armáda České republiky, jaká je její hlavní činnost, s jakým vybavením a výzbrojí pracuje a jak probíhají její cvičení a účast v aktuálních vojenských operacích? Nový dokumentární cyklus, vytvořený ve spolupráci s
Ministerstvem obrany České republiky, vám přiblíží současný stav české armády. Pořad se začal vysílat na České televizi od 22.9. a všechny odvysílané díly si můžete pustit v iVysílání České televize ZDE

Perimetr 1/12

V tomto díle uvidíte - Nové expozice Vojenského muzea na Žižkově, Příběh Anthropoidu, Rotu hloubkového průzkumu, Jak získat a upravovat vodu, Bojové vozidlo Pandur II.

Perimetr 2/12

V tomto díle uvidíte - Leteckou bitvu o Británii, Vojenské padáky, České vojenské pozorovatele OSN a jak se vybavit do přírody.


Akce: Rekonstrukce!

V roce 2023 vyrobila naše společnost nový pořad pro Českou televizi. Čeká vás rekonstrukce domu nebo bytu? Pusťte se do ní sami. Pod dohledem zkušeného řemeslníka Václava Adamce to zvládnete a ještě ušetříte.

1. díl
Z hospodských WC krásná garsoniéra

Pěstouni Líba a Robin bydlí se svými třemi a třemi dětmi v pěstounské péči v bývalém penzionu. A protože pro takovou velikou rodinu není nikdy místa dost, rozhodli se přebudovat původní WC restaurace na prostornou a útulnou garsonku pro nejstaršího syna. Bylo s tím hodně práce, ale výsledek je perfektní a díky tomu, že s pomocí Vaška udělali většinu práce svépomocí, ušetřili i spoustu peněz.

Všechny odvysílané díly pořadu Akce: Rekonstrukce najdete na iVysílání České televize ZDE


Do Montérek! TV pořad vyrobený v roce 2022
pro TV PRIMA

Najít kvalitního řemeslníka začíná být problém. ❗ Pod vedením zkušeného odborníka to ale hravě zvládnete. 👷 Stejně jako Kabátovi z Českého Brodu, kteří se pustili do dokončení podkroví. 🏠 Pod drobnohledem machra Vaška Adamce si vyzkoušeli zateplení, montáž sádrokartonu i pokládku plovoucí podlahy. Sledujte 1. díl kutilského pořadu Do Montérek!

Když máte dobré vedení, zvládnete vše. 💪 Stejně jako Rudolf z třetí rekonstrukce z pořadu Do montérek, který společně s Vaškem vykouzlí z dřevěné chatky 🏡 u vody útulnou garsonku.

Řekněme to na rovinu – na domečku po dědovi a babičce je práce jako na kostele. 🛠️ Vašek se ale nelekne žádné výzvy a Ivan se zase nebojí přiložit ruku k dílu. 👷 Sledujte jejich sehranou spolupráci v dalším díle Do montérek!

Špatná zkušenost s řemeslníky vás nesmí odradit na cestě za lepším bydlením. 😬 Honza a Tereza z Tupadel na Kokořínsku to dobře vědí, a proto místnost po místnosti svépomocí vracejí zapomenuté kouzlo starému mlýnu. ✨ Jak dopadla další rekonstrukce budoucího pokoje z pořadu Do montérek!?

Když máte dobré vedení, zvládnete vše. 💪 Stejně jako Rudolf z třetí rekonstrukce z pořadu Do montérek, který společně s Vaškem vykouzlí z dřevěné chatky 🏡 u vody útulnou garsonku.

Prozatím ne moc útulný prostor vedle garáže, který s pomocí našeho kutila Vaška Adamce budou svépomocí rekonstruovat na samostatné bydlení. 🛏️ Sledujte pátou rekonstrukci v duchu Haré Kršna.

Dámy, jak jste na tom s kutilstvím? 👩‍ Důvody, proč se něžnější polovičky pouštějí do původně mužských prací, bývají někdy z pravého nadšení, jindy z nutnosti. Alena ze 7. dílu pořadu Do montérek! je důkazem toho, že i ženy mohou být skvělé kutilky, jen občas potřebují ukázat, jak na to.

Jaký otec, taková dcera. 👨‍👧 A oba řemeslné jedničky. 👍 Karel a Tereza z Březiněvsi při rekonstrukci starého obýváku s kuchyní dokazují, že i otec a dcera se při přestavbě mohou skvěle doplňovat a umí udělat třeba schodišťový kompromis. 👀 Sledujte společné rodinné úsilí a machra Vaška v akci při další zdařilé rekonstrukci. 

Kdo řekl, že umělci nic neumí? 🤔 Herec Karel Zima všechny pochybovače zcela jistě přesvědčí, že náročnou rekonstrukci kuchyně zvládnou i zlaté herecké ručičky. 💪 A machr Vašek na vše dohlídne! Sledujte speciální hvězdně obsazený díl pořadu Do montérek!

Starou koupelnu z umakartu 🛁 nemusíte kvůli nostalgii nechávat v původním stavu. 😀 Přišel na to i Michal v novém dílu kutilského pořadu Do montérek!, když se s pomocí machra Vaška dostal až k samému bytovému jádru věci. Podívejte se, jak to celé dopadlo.

Zvenku novostavba, uvnitř bunkr. Paní Gábina 👷‍♀‍ z dalšího dílu Do montérek! 🏘️ začala rekonstrukci starého vesnického domu zvenčí. Teď přišel čas na vnitřek. Společně se sestrou a machrem Vaškem se pustí do zednické akce, ve které překonají samy sebe. 💪

12 úžasných týdnů a 12 krásných rekonstrukcí, na které jsme moc hrdí! V té poslední bude machr Vašek pomáhat s novými dveřmi do koupelny a s pokládáním dlažby hodné zámecké paní. 👸1